DURF! aanwezig op Het Grootste Kennisfestival van Zuid Nederland

Geplaatst door Sander Roovers | 11 september 2018 | Geen categorie

Komende donderdag, 13 september, vindt Het Grootste Kennisfestival van Zuid Nederland plaats op het Klavers Jansen terrein in Breda. Vanuit DURF! hosten we een podium, genaamd de ‘Oase van Reflectie’. Een podium waar kennis kennismaking wordt.

Ben jij een reiziger naar morgenland? Loop je over van de inspiratie of heb je behoefte aan wat reflectie en contemplatie? Wij bieden de oase waar je even van de kennis kunt bekomen. Deel een verhaal, bevraag iemand of trek je terug van alle kennisuitzending op de rest van het festival. Hier is het moment waar kennis kennismaking wordt.

Geen vast programma, geen noodzaak tot transformatie, innovatie of andere buzz words. Simpelweg een kans om goed met elkaar in gesprek te gaan, of niet. De kennismakers van Cubiss en DURF! staan voor je klaar met mentale massagetechnieken en bevinden zich altijd mindful in het midden. Duiding, vragen en het doorprikken van onze filterbubbel staat voorop. En wie weet vind je een meemaker, aanjager of creatief boekhouder die jou helpt de inspiratie om te zetten in actie. Want wat is inspiratie zonder daden?

Ben jij donderdag aanwezig op Het Kennisfestival? Zien we jou bij de Oase van Reflectie?

 

 

Plaats een reactie

Verplichte velden